Fantasy/Horror

 

"Hvad er der sjovt ved ... eventyr, hvis man ikke kan dele dem med en ven?"

 

~ Pam Brown

 

Oversigt over lydbøger:

(Læs hvad forfattere og anmeldere siger om lydbøgerne her)

En grusom lydbølge brager gennem gaderne i landsbyen Rakelsminde og driver borgerne til vanvid. Journalisten Tea Ehlers skal dække historien og bliver sat på sit livs prøve, da et hus forsvinder, borgerne bliver voldelige, og en fanatisk sekt messer om dommedag. De bizarre hændelser sker ofte i nærheden af Sayid, som netop er flyttet til byen. Sayid, der er syrisk flygtning, har en mørk fortid og besidder en helt særlig evne. Snart er Tea og Sayid hvirvlet ind i en kamp på liv og død. Kan de finde årsagen til kaosset og redde borgerne i Rakelsminde, før det er for sent?

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her.

Tag med til en verden, hvor drager flyver gennem rummet sammen med sejlskibe med gyldne sejl. Tag med til en verden som trues af invasion af Kryb fra det ydre rum, af angreb fra pirater og mytteri blandt besætningen på det største sejlskib, der nogen sinde er blevet søsat: Winged Victory.

 

'Sejlvæveren', der er skrevet af Muffy Morrigan og udgivet på forlaget DreamLitt, er for alle, der elsker eventyrets inderste væsen.

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her. Bogen kan også lånes på eReolen.

Jakob er en dreng på 10 år. Men han er en dreng med et problem, altså ifølge hans mor. Han er skaldet... Som en vandmelon. Morens iver efter hår på hans hoved fører dem direkte i armene på den onde, menneskehadende heks Tusmeralda. Desværre har Tusmeralda aftalt med sin bror, sørøverkaptajn grumme, at hun skal kidnappe et barn til ham. Det er nemlig kun et barn, som har adgang til de to barnespøgelser i Tutturrinitårnet. Og det er kun de to barnespøgelser, som kan opfylde det ønske, som Grummes gulddukat giver ham. Hvem ender med at få ønsket opfyldt? Sørøverkaptajnen Grumme eller Jakob? Eller måske Tusmeralda...?

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her.

Jonas kan ikke sove.

Han har problemer nok. Hans forældre er noget, han helst ikke vil tænke på, og Morten, hans storebror med de stinkende fødder, er dagligt på nakken af ham.

Men det er ikke derfor, Jonas har svært ved at falde i søvn.

Familien er flyttet til et sted tæt på togbanen, og siden storebroren fortalte den historie med, at de døde kører med toget om natten, har Jonas ikke sovet ret meget. Det er ikke, fordi han tror på den slags, specielt ikke når det kommer fra storebrorens mund. Men der er noget med det tog.

Noget helt rivende galt.

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her.