Krimi - Thriller

 

"Hvad er der sjovt ved ... eventyr, hvis man ikke kan dele dem med en ven?"

 

~ Pam Brown

 

Oversigt over lydbøger:

(Læs hvad forfattere og anmeldere siger om lydbøgerne her)

 

Ted McKay stod klar med pistolen for tindingen, da hans dørklokke begyndte at ringe uden stop. Uden for døren står en fremmed mand ved navn Lynch. Ikke nok med at Lynch kender til Teds selvmordsplaner, han giver ham også et fristende tilbud: Lynch har en plan, som vil skåne Teds familie for de altødelæggende konsekvenser, et selvmord ville medføre; men for at opnå dette, må Ted gøre noget til gengæld. Ted accepterer tilbuddet, men Lynchs tilbud er blot begyndelsen på ét langt spil af makabre manipulationer. Nogen har lagt et spor af brødkrummer ud, og Ted samler dem op en for en. Nogle gange kan vi ikke stole på andre end os selv. Og sommetider kan vi ikke engang det.

 

Hør et uddrag af lydbogen på eReolen.

Køb lydbogen her.

 

Tora Skammelsen-krimi, bind 1.

 

Tora låner et fiskerhus ved Vesterhavet, fordi hun har behov for at komme væk fra det hele et stykke tid. I første omgang ser det ud til, fasters lille hus i den yderste klitrække er det perfekte valg, men så snubler den nysgerrige forfatter over et skelet i kælderen.

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her.

 

Tora Skammelsen-krimi, bind 2.

 

Tora kaster sig ud i at købe eget hus i Thy, men landsbylivet lever ikke helt op til hendes forventninger. Snart bliver hun dog meget interesseret i at følge med i, hvad hendes noget specielle genbo Margrethe foretager sig. Hvorfor vil enken ikke indrømme, der bor en mand i huset hos hende? Og så er der Rune, den charmerende sælger på Møllekroen, som nærmest slår benene væk under Tora, mens hendes politiven, Thomas Bilgren, er alt for optaget af et røveri.

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her.