Krimi - Thriller


"Hvad er der sjovt ved ... eventyr, hvis man ikke kan dele dem med en ven?"


~ Pam Brown


Oversigt over lydbøger:

(Læs hvad forfattere og anmeldere siger om lydbøgerne her)

Da Jakob og hans gravide kone, Stine, kommer hjem en sen aften og overrasker en indbrudstyv i lejligheden, rives tæppet væk under fødderne på dem, og de befinder sig pludselig midt i et indviklet spil mellem hemmelige organisationer, hvor intet er, som det ser ud. Jagten går rundt i Europa, mens de forsøger at finde hoved og hale i, hvorfor alle vil have fingre i et fjollet, gammelt maleri af en kvinde med en stor numse, som Stine arvede efter sin mormor for flere år siden.


Hør et uddrag af lydbogen på eReolen.

Køb lydbogen her.

København, efteråret 1944. Anden Verdenskrig hærger Europa. Danmark er besat af tyske tropper. Politiet er sendt i koncentrationslejr. Lovløsheden hærger. Der er mangel på alt og hurtige penge at tjene. Der er en stikker i sabotagegruppe BB. Døden venter lige om hjørnet. Det er på tide at stille sig selv spørgsmålet: Hvem stoler du på?

 

‘Stikker’ er en kontant og rå krimi-noir om en af Danmarks historiens mørkeste perioder.


‘Stikker’ blev nomineret til Glasnøglen for Årets bedste Nordiske kriminalroman i 2003 og udvalgt til Berlingskes Strand Kanon i 2004.

 

Hør et uddrag af lydbogen på eReolen.

Køb lydbogen her.


Ted McKay stod klar med pistolen for tindingen, da hans dørklokke begyndte at ringe uden stop. Uden for døren står en fremmed mand ved navn Lynch. Ikke nok med at Lynch kender til Teds selvmordsplaner, han giver ham også et fristende tilbud: Lynch har en plan, som vil skåne Teds familie for de altødelæggende konsekvenser, et selvmord ville medføre; men for at opnå dette, må Ted gøre noget til gengæld. Ted accepterer tilbuddet, men Lynchs tilbud er blot begyndelsen på ét langt spil af makabre manipulationer. Nogen har lagt et spor af brødkrummer ud, og Ted samler dem op en for en. Nogle gange kan vi ikke stole på andre end os selv. Og sommetider kan vi ikke engang det.

 

Hør et uddrag af lydbogen på eReolen.

Køb lydbogen her.

Tora Skammelsen-krimi, bind 1.

 

Tora låner et fiskerhus ved Vesterhavet, fordi hun har behov for at komme væk fra det hele et stykke tid. I første omgang ser det ud til, fasters lille hus i den yderste klitrække er det perfekte valg, men så snubler den nysgerrige forfatter over et skelet i kælderen.

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her.

Tora Skammelsen-krimi, bind 2.

 

Tora kaster sig ud i at købe eget hus i Thy, men landsbylivet lever ikke helt op til hendes forventninger. Snart bliver hun dog meget interesseret i at følge med i, hvad hendes noget specielle genbo Margrethe foretager sig. Hvorfor vil enken ikke indrømme, der bor en mand i huset hos hende? Og så er der Rune, den charmerende sælger på Møllekroen, som nærmest slår benene væk under Tora, mens hendes politiven, Thomas Bilgren, er alt for optaget af et røveri.

 

Hør et uddrag af lydbogen her.

Køb lydbogen her.