Kontakt     

"Det tog mig femten år at opdage, at jeg ikke havde noget forfattertalent, men da var det for sent at holde op, for jeg var allerede berømt."


~ Robert Benchley
Hvem er jeg:


Jeg har beskæftiget mig med den sproglige og litterære side af livet gennem hovedparten af mit voksne liv (faktisk indlæste jeg min første lydbog som 8-årig - Tintin i Tibet - på mine forældres gamle spolebåndoptager. What do you know). Jeg holder foredrag, forfatter tekster, noveller og taler. Jeg anmelder bøger i ny og næ og har gennem tiden anmeldt bøger for bl.a. saxo.combogreolen.dk og plusbog.dk, og deltager aktivt  i den litterære debat på de forskellige sociale medier.  Jeg er endvidere medlem af Danish Voices.

Alt dette har ført mig frem til det sted i livet, hvor jeg er nu. Et sted jeg ikke vil bytte for noget andet: Midt i litteraturens forunderlige verden!


Til hverdag arbejder jeg som selvstændig lydbogsindlæser med egen eksklusiv produktion. Derudover kan jeg bookes hos SELVLYD og Swann Studio. Det at kunne bidrage til at litteraturen får liv - ikke kun gennem det skrevne ord men også gennem det talte - er noget jeg virkelig nyder. Jeg håber at jeg, gennem mit arbejde som speaker, kan bidrage til at værne om det danske sprog, fortællekunsten og ikke mindst forfatternes hårde arbejde under skriveprocessen.

Kontaktoplysninger:


Klaus K. Elmer

Vigsnæs Byvej 13

4862 Guldborg

Tlf. 40 84 80 00

klaus@kalsboell-elmer.dk

 
 
 
 

For information om Cookies- og Privatlivspolitik klik her.