Hvad kunderne siger
Meninger er vejvisere. Uden disse vejvisere ville vi fare vild i livet.Hans Albrecht Moser


Hvad kunderne siger:

"Klaus K. Elmer leverer en fornem præstation med sin indlæsning af bogen – men ikke om jeg begriber, hvordan han formår at få den undertone af farlighed ind i stemmen visse steder i bogen."

Uddrag af anmeldelse af Teddy Vorks novellesamling "Ubuden".

Hør et uddrag af "Ubuden" her.


"Den er fed! Og Klaus K. Elmer læser så det risler én så dejligt ned ad ryggen."

Uddrag af kommentar på Facebook til 'Menneskekød' af Nick Clausen.

Hør et uddrag af 'Menneskekød' her.


"... Jeg vil her igennem komplimentere dig for en vidunderlig oplæsning af ovenstående bog, det har stor betydning hvordan lydbøger bliver fortalt, og det magter du til fulde med din indfølende stemme!

Uddrag af kommentar på Facebook til 'Marens vilje' af Pernille Juhl.

Hør et uddrag af 'Marens vilje' her.


"...Valget af oplæser er god, hvor indlevelsen i historierne er tilpas uden at være overstadig. Det møder man meget tit..."

Uddrag  af kommentar på Facebook til forfatter Pernille Juhls bog 'Det usagte'. ~ 11. januar 2018

Hør et uddrag af 'Det usagte' her.


"Din indlæser er bare så god. Den måde han laver sin stemme om, gør noget særligt ved bogen. Det er ikke ret meget, men  det er dét, der gør det så fint." - Bente Breindal, Roskilde .

Uddrag  af læserbrev med kommentar til forfatter Pernille Juhls bog 'Det usagte'. ~ 15. oktober 2017

Hør et uddrag af 'Det usagte' her.


"Have you checked out the truly amazing audiobook by @elmerdk? If not, go now!!"

Muffy Morrigan, amerikansk forfatter til bogen 'Sejlvæveren'  ~ 9. sept. 2017

Hør et uddrag af bogen her.


"Klaus K. Elmer har gjort et fantastisk stykke arbejde med indlæsningen af min bog..."

Preben Steen Nielsen, forfatter til bogen 'Kan den snakke' ~ 14. juli 2017

Hør et uddrag af lydbogen her.


"Vi kastede os ud i at udgive lydbøger, fordi vi fik et godt tilbud fra Klaus K. Elmer. Elmer er ikke bare dygtig og professionel, han har også været behagelig at samarbejde med gennem hele processen. "

Dorte Hummelshøj Jakobsen, Forlaget Candied Crime  ~ 4. juli 2017

Hør et uddrag af  'Huset ved havet' her.

Hør et uddrag af 'Nabohuset' her.


"Jeg blev anbefalet Klaus af en forfatterkollega, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg kontaktede ham. Han har leveret en lydbog, som har bragt selve historien dybde, intensitet og stemning. Desuden var han nem at arbejde sammen med. Han skulle kun bruge ganske få input, og så kom der en salgsklar lydbog tilbage. Supergodt arbejde, og jeg ikke vil tøve med selv at anbefale ham videre til andre."

Michael Kousgaard, forfatter til bogen "Blåskæg", Forlaget Kousgaarden ~ 16. februar 2017

Hør et uddrag af lydbogen her.


"Jeg har samarbejdet med Klaus Elmer omkring oplæsningen af min seneste lydbog 'Frihed og ære' hvor jeg havde brug for en mandlig oplæser. Først fandt jeg det lidt omstændtligt at vi løbende havde dialog om oplæsningen - som jeg løbende forventedes at følge med i, men det viste sig at være helt forkert tænkt fra min side. Det var faktisk rigtig dejligt at følge med i udviklingen undervejs samtidig med,at man kunne drøfte evt. småjusteringer m.m. Jeg vil sige småjusteringer har der stort set ikke været noget af - men alligevel var det fint at konfirmere teksten løbende. Jeg blev hurtig meget glad for Klaus' behagelige stemme, ligesom jeg fandt samarbejdet rigtig godt. Jeg er yderst tilfreds med resultatet, som jeg finder super professionelt, og skal jeg en anden gang bruge en mandlig oplæser - så er jeg ikke i tvivl om, at det skal være Klaus."

Pernille Juhl, forfatter til bogen "Frihed og ære" ~ 26. oktober 2016

Hør et uddrag af lydbogen her.


"... Jeg har nu lyttet til historien, og det fungerer altså bare rigtigt godt, er vild med oplæserens stemme." Boganmeldelse af Annette Skibbys novelle: "Den der ler sidst - ler bedst"

Sasha (Boganmelder) ~  28. juli 2016


"...Det er en super fin tale, du fik tryllet frem. Den er godkendt..."

Heidi H. ~ 16. juni 2016


"...Jeg synes også du kom godt afsted med denne tale, så Tusind tak for det."

Heidi H. ~ 14. juli 2016


"Klaus har fra første kontakt arbejdet dybt professionelt med novellen og har hele tiden informeret og involveret mig i processen. Han er kommet med kreative og anderledes forslag, og resultatet er blevet en historie, som er rigtig dejlig og spændende at lytte til uden et eneste ord, betoning eller mening går tabt.

Jeg håber, at Klaus vil indlæse mange flere af mine historier i fremtiden. Samarbejdet har været helt i top fra start til slut."

Annette Skibby, forfatter til novellen: "Den der ler sidst - ler bedst"    fra antologien "Sku ikke hunden på hårene" fra forlaget SILHUET  ~ 13. juli 2016

Hør et  uddrag af lydbogen her.